Ons bedrijf

Frisomat werd opgericht in 1978 door Guy Somers. Wij zijn een Belgisch bedrijf dat prefab gebouwen uit koudgevormd staal ontwerpt, ontwikkelt, produceert en bouwt. Hiermee bestrijkt Frisomat de hele waardeketen. Van R&D en ontwerp over productie tot transport, opbouw en klantendienst. Voor onze gebouwen is 30% minder staal nodig, en toch zijn ze even robuust en duurzaam. Daardoor zijn ze ook gemakkelijk te transporteren en te monteren. Meer dan 85% van onze productie wordt geëxporteerd.

Frisomat heeft wereldwijd 14 filialen (Algerije, België, Brazilië, Bulgarije, Slowakije, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Nederland en Oekraïne) en heeft productiesites in België, Rusland en Brazilië. Ons wereldwijde verdelernetwerk groeit non-stop. Deze internationale aanwezigheid betekent dat Frisomat actief is in meer dan 100 landen met  meer dan 35.000 realisaties. Wereldwijd heeft het bedrijf 450 mensen in dienst.

 

Frisomat creëert ruimte. Stalen constructies die op korte tijd worden gebouwd en voor lange tijd meegaan.

Frisomat zet uw gebouw in een mum van tijd stevig neer. Wij bouwen ze uit koudgevormd staal. De voordelen?

    • U bespaart tijd en geld Uw stalen constructie is licht, maar super stevig.Dat betekent dat het razendsnel kan worden gebouwd.
    • Eindeloze opties  Uw gebouw wordt gemaakt van robuuste componenten die u gemakkelijk kunt personaliseren van a tot z.
    • Zonder zorgen  Uw stalen constructie wordt ontworpen, geproduceerd, geoptimaliseerd en gemonteerd door Frisomat. U geniet dus van onze expertise tot in de kleinste details.

We shelter your business

[Functioneel]

Frisomat ontwerpt, ontwikkelt en produceert
een breed gamma innovatieve stalen gebouwen
volgens de strengste kwaliteitsnormen.

[Emotioneel]

Maar eigenlijk doen we veel meer dan dat.
Wij beschikken over gespecialiseerde expertise
en zorgen zo voor een oplossing die perfect
aansluit bij uw wensen.
Zo beschermen we niet alleen uw goederen, maar ook
uw investering.

Zoekt u een stalen gebouw van topkwaliteit?