Waarom Frisomat?

Frisomat Quickly Served

Snelle service

Uw gebouw wordt in slechts enkele maanden neergezet. Soms zelfs sneller. Hoe? Doordat wij ons volledige productieproces tot in de puntjes onder controle hebben en doordat we koudgevormd gegalvaniseerd staal gebruiken.

Smooth assembly

Vlotte montage

Elke oplossing wordt ontworpen met veel aandacht voor een gemakkelijke en snelle montage op locatie. De montageteams van Frisomat zijn ervaren en werken met gedetailleerde 3D-montageplannen. Onze metalen  structuur kan gemakkelijk worden rechtgezet.

Always innovativer

Altijd innovatief

Wij zijn sinds 1978 gespecialiseerd in koudgevormd staal. Een van onze grote drijfveren is innovatie. Wij hebben onze eigen innovatiecentra, R&D-afdeling en testfaciliteiten. En we werken nauw samen met wetenschappers en universiteiten.

Endless possibilities

Eindeloze mogelijkheden

Van landbouwloods tot kantoorruimte. Van manege tot vliegtuighangar. Wij helpen u de oplossing te vinden die als gegoten bij u past.

Frisomat consistently unique

Elke keer uniek

Wilt u uw stalen gebouw een persoonlijke touch geven? Geen probleem. Voorkeuren qua soort en dikte van de isolatie? Of qua kleuren voor de muren en het dak? Een tussenverdieping? Aan u de keuze.

Zoekt u een stalen gebouw van topkwaliteit?