Ons bedrijf, specialist in stalen industriegebouwen

Hoe we met industriële staalbouw begonnen

Frisomat werd opgericht in 1978 door Guy Somers. Wij zijn een Belgisch bedrijf dat gebouwen uit koudgevormd staal ontwerpt, ontwikkelt, produceert en bouwt – zowel PRO-series stalen gebouwen op maat als GO-series prefab stalen gebouwen.

 

Industriële gebouwen met 30% minder staal

Frisomat houdt alle bedrijfsactiviteiten in eigen handen – van R&D en ontwerp over productie tot transport, opbouw en klantendienst. Dat garandeert u stalen industriële gebouwen die snel, kostenefficiënt en met oog voor kwaliteit gebouwd worden. Voor onze industriële gebouwen is 30% minder staal nodig, en toch zijn ze even robuust en duurzaam. Daardoor zijn ze ook gemakkelijk te transporteren en te monteren. Meer dan 85% van onze productie wordt geëxporteerd.

 

Internationale constructeur van stalen gebouwen

Frisomat heeft wereldwijd 14 filialen (Algerije, België, Brazilië, Bulgarije, Slowakije, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Nederland en Oekraïne) en productiesites in België, Rusland en Brazilië. Ons wereldwijde verdelernetwerk groeit non-stop. Daardoor is Frisomat in industriële staalbouw aanwezig in meer dan 100 landen met meer dan 35.000 realisaties. Wereldwijd hebben we 450 mensen in dienst.

 

Strakke timing voor uw stalen gebouw

Frisomat zet uw gebouw in een mum van tijd stevig neer. Wij bouwen ze uit koudgevormd staal. De voordelen?

    • U bespaart tijd en geld Uw stalen constructie is licht, maar super stevig.Dat betekent dat het razendsnel kan worden gebouwd.
    • Eindeloze opties  Uw gebouw wordt gemaakt van robuuste componenten die u gemakkelijk kunt personaliseren van a tot z.
    • Zonder zorgen  Uw stalen constructie wordt ontworpen, geproduceerd, geoptimaliseerd en gemonteerd door Frisomat. U geniet dus van onze expertise tot in de kleinste details.

We shelter your business

[Functioneel]

Frisomat ontwerpt, ontwikkelt en produceert
een breed gamma innovatieve stalen gebouwen
volgens de strengste kwaliteitsnormen.

[Emotioneel]

Maar eigenlijk doen we veel meer dan dat.
Wij beschikken over gespecialiseerde expertise
en zorgen zo voor een oplossing die perfect
aansluit bij uw wensen.
Zo beschermen we niet alleen uw goederen, maar ook
uw investering.

Zoekt u een stalen gebouw van topkwaliteit?