Waarom Frisomat?

Frisomat Quickly Served

Snelle service voor stalen constructies

Uw stalen industriegebouw wordt in slechts enkele maanden neergezet. Soms zelfs sneller. Hoe? Doordat wij ons volledige productieproces tot in de puntjes onder controle hebben en doordat we koudgevormd gegalvaniseerd staal gebruiken.

Smooth assembly

Vlotte industriële montage

Elke oplossing wordt ontworpen met veel aandacht voor een gemakkelijke en snelle montage op locatie. De montageteams van Frisomat zijn ervaren en werken met gedetailleerde 3D-montageplannen. Onze metalen structuur kan gemakkelijk worden rechtgezet.

Always innovativer

Altijd innovatief in stalen gebouwen

Wij zijn sinds 1978 gespecialiseerd in koudgevormd staal. Een van onze grote drijfveren is innovatie. Wij hebben onze eigen innovatiecentra, R&D-afdeling en testfaciliteiten. En we werken nauw samen met wetenschappers en universiteiten om steeds betere stalen constructies te bouwen.

Endless possibilities

Sterke staaltjes staalbouw

Van landbouwloods tot kantoorruimte. Van manege tot vliegtuighangar. Altijd gebouwd in staal. Wij helpen u de oplossing te vinden die als gegoten bij u past.

Frisomat consistently unique

Elke keer een uniek industriegebouw

Wilt u uw stalen industriegebouw een persoonlijke touch geven? Geen probleem. Voorkeuren qua soort en dikte van de isolatie? Of qua kleuren voor de muren en het dak? Een tussenverdieping? Aan u de keuze.

Zoekt u een stalen gebouw van topkwaliteit?