april 28 2017 0Comment
Frisomat builts agricultural building in the Brussels area.

INNOVATIEVE LANDBOUWHAL IN BRUSSEL

Kris Lieckens bvba, gelegen in Wolvertem, Brussel, is een bedrijf dat gespecialiseerd is in land- en tuinbouwmachines. Het bedrijf kent de laatste jaren een sterke groei. Daarom was er nood aan extra accommodatie. Kris Lieckens vond in Frisomat de perfecte partner voor de bouw van een nieuwe hal.

De Frisomat hall die Kris Lieckens liet bouwen meet 20 x 41 meter en heeft een hoogte van 7 meter aan de zijwanden. Het gebouw werd opgedeeld in een showroom, een bureau met onthaal, een onderhoudsruimte en een opslagplaats op niveau. De bruikbare ruimte van de hal bedraagt, onder meer dankzij een slim uitgewerkte mezzanine, maar liefst1100 m².

Frisomat builts agricultural building in the Brussels area.

Maar liefst vijf sectionaalpoorten garanderen een eenvoudige toegang tot het atelier. Zo kunnen er vlot verschillende voertuigen tegelijk in en uit de hal worden gereden.

Om de hal voldoende natuurlijk te verlichten werden zowel het dak als de sectionaalpoorten voorzien van lichtplaten. Hierdoor hoeft er maar een minimum aan artificieel licht toegevoegd te worden. Ook de rest van het gebouw is ecologisch doordacht. Zowel het dak als de wanden zijn voorzien van sandwich isolatiepanelen. De temperatuur in de hal is daardoor het ganse jaar quasi continu.

 

Bent u ook geïnteresseerd in een betrouwbare hal van Frisomat? Aarzel niet en contacteer ons vrijblijvend.

frisomatadmin