Recyclagecentra

Perfect geïsoleerde, goed geventileerde gebouwen voor recyclagecentra.

UW RECYCLAGEGEBOUW IN STAAL

Als recyclagecentrum hebt u grote stalen hallen nodig voor de sortering en verwerking van afval, altijd perfect geïsoleerd en goed geventileerd. Als natuurlijk licht door dakramen of open zijwanden in uw recyclagegebouw binnenvalt, is dat een pluspunt. Met al die eisen van recyclagebedrijven houden we bij Frisomat rekening.

U krijgt een kostenefficiënt recyclagegebouw dankzij het gebruik van lichtgewicht staal en modualire bouwelementen. Ons unieke montageproces staat garant voor een snelle oplevering van uw recyclagegebouw. Voor afvalopslag kunnen onze concepten gemakkelijk worden geïntegreerd met andere bouwmaterialen, denk aan prefab betonblokken.

We kunnen uw recyclagecentrum bouwen afgestemd op uw behoeften: een kantoor voor uw personeel, branddeuren om te laden en lossen of isolatie om de werkomstandigheden binnen aangenaam te houden.

Recyclage in beeld

Bekijk het filmpje over een recyclagecentrum in Antwerpen dat voor Frisomat koos omdat we een kostenefficiënte, brandveilige en flexibele oplossing boden.

Voordelen

  • Vrije overspanning tot 60 m en verschillende mogelijke zijwandhoogtes
  • Recyclagegebouwen met plat of hellend dak aan 10° of 22°
  • Mogelijkheid om ventilatiesystemen te integreren in recyclagecentrum
  • Klimaatbeheersing dankzij verschillende soorten isolatie
  • Mogelijkheid omtussenverdiepingen (mezzanines), kraanbanen en zonnepanelen te integreren
  • Onze gekwalificeerde Frisomat-medewerkers zijn opgeleid om bij de bouw van uw recyclagecentrum alle veiligheidsvoorschriften na te leven
  • Uw stalen recyclagegebouw is gemakkelijk te verplaatsen, aan te passen en uit te breiden

Wilt u een stalen gebouw van topkwaliteit ?